Hvis du leder efter noget spacey retro legetøj eller vintage merchandise fra da far var ung, så prøv at kigge på Rebots webshop

Retro og vintage legetøj

Her finder du vintage og retro Star wars, micromachines, my little pony, fragglerne, disney og mange andre super sjove figurer og legetøj der bringer minderne tilbage.

Måske kan du huske du har brugt timer på at brændemærke darth vader efter at have set Star Wars på flimmeren på det gode gamle VHS format eller du har øvet dig i timer til en af de lokale yo-yo komkurrencer for at imponerer pigerne. Hos Rebots kan du give minderne videre i gave til dig selv eller en du holder af.

ReBots er en retro webshop

ReBots er til dig der har mega go' stil og virkelig sætter pris på det gode legetøj, som man ikke kan købe i f.eks Fætter Br eller nogle af de andre online shops

His ReBots er du sikker på at finde en helt unik produkt du kan give til manden eller kvinden der har alt. På Rebots webshop kan også skrive dig op til førstevælger listen hvor du vil få en mail når der lander nye sager i shoppen, så du ikke går glip af lige præcis det brætspil eller vintage figur du altid har gået og ledt efter til din samling.